Родина Кадирова відпочиває у Дубаї, - ЗМІ

1
-7
Родина Кадирова відпочиває у Дубаї, - ЗМІ
Родина глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова минулого тижня прилетіла на відпочинок до Дубая, повідомляє Українська Правда.

Родина Кадирова оселилась на віллі номер 21 готеля Zabeel Saray Royal Residences в Palm Jumeirah.

Вони пересуваються еміратом на орендованих авто преміум класу та активно займається шопінгом.

За даними джерел, оплата за різні опції відпочинку родини глави Чечні здійснюється третіми особами. Зокрема, шопінг оплачує Сахабов Саїд-Ахмед Шамсудінович.

Сахабов Саїд-Ахмед Шамсудінович, згідно з публічними даними, володіє компанією «Євростройдизайн», зареєстрованною в місті Грозний Чеченської республіки.

Відповідно до даних публічних онлайн радарів приватний борт Кадирова минулого тижня не прилітав до Дубая і взагалі після матеріалу УП «Дубай - дон! Вілла - сила» Airbus ACJ319 жодного разу нікуди не вилітав з Грозного. Останній раз літак використовувався 26 лютого за маршрутом Грозний-Дубай-Грозний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стадо вівців чурбана людоїда
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні