У Повітряних силах розповіли, що треба Україні для захисту неба

0
У Повітряних силах розповіли, що треба Україні для захисту неба
Для захисту українського неба, Повітряні сили ЗСУ потребує більше установок ППО та ракет для них, розповів в ефірі телемарафону речник Ілля Євлаш.

Про це пише Уніан.

"Ракети являються розхідним матеріалом. Як ми бачимо, протягом останнього місяця ворог намагався доволі активно проводити комбіновані атаки, використовуючи різні типи озброєння, це й крилаті ракети, й гіперзвукові й велика кількість "Шахедів", – розповів Євлаш.

Він також додав, що кожна із систем ППО, хай то Gepard, NASAMS чи Patriot – виконує різну функцію. То ж Україні потрібно отримати різні види установок ППО.

"Ці установки мають прикривати одна одну, оскільки, досить часто ворог намагається атакувати різними, дешевшими засобами, які досить складно знищити певними системами, намагається вразити такі установки, як Patriot. Але якщо вона працюватиме в комплексі із, наприклад, установкою Gepard, які є вбивцями "Шахедів", наша система ППО стане значно ефективнішою", – пояснив Євлаш.

Крім того, за словами речника, Україні необхідні й ракети до переносних зенітно-ракетних комплексів.

"Оскільки їх використовують і на фронті, проти авіації та дронів ворога, так і під час повітряних атак мобільні вогневі групи. Також, нам необхідні ракети й для нашої авіації. Це крилаті ракети: Storm Shadow, SCALP, можливо TAURUS, якщо все ж таки нам передадуть їх – це було б дуже й дуже добре. І, звісно ж, це різні протиавіаційні ракети", – сказав Євлаш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні