На Луганщині окупанти обстріляли міста: є загиблі

0
2
На Луганщині окупанти обстріляли міста: є загиблі
Ворожі війська у Луганській області знову почали обстрілювати міста. Зокрема, під вогонь потрапили Сєвєродонецьк, Рубіжне та Попасна.

Про це повідомив голова ЛОВА Сергій Гайдай.

Відомо, що у середу, 9-го березня, о 7:13 загарбники відкрили вогонь у місті Золоте. О 8-й ранку - у Рубіжному, внаслідок чого загорівся гараж. Пізніше у місті на вулиці Володимирській під завалами виявили двох загиблих, на вулиці Богуна - одного загиблого. Також у результаті обстрілу загорілися квартири у житловому будинку на вулиці Менделєєва.

У Сєвєродонецьку через атаку окупантів зайнялися балкони та квартири у будинку по шосе Будівельників.

Також у місті Попасна загорілася та пошкодилася ЗНШ 1, недіюча лікарня на вул. Мельникова, а також гараж на вул. Пушкіна. Також через обстріли відбулося загорянна складів на вул. Бахмутська. Рятувальники та черговий караул не виїхали.

Крім того, у селі Борівське спалахнула пожежа у житлових будинках на провулках Піщаний та Абрикосовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні