Білоруські війська переведені у ступінь підвищеної бойової готовності

0
3
Білоруські війська переведені у ступінь підвищеної бойової готовності
Білоруські війська все ще можуть ввійти на територію України: вони переведені в ступінь підвищеної бойової готовності.

Про це повідомляють у ЗСУ.

У Генштабі ЗСУ заявили, що все ще існує імовірність введення білоруських військ на територію України. Деякі підрозділи привели у ступінь підвищеної бойової готовності та частково перегрупували. Втім, бойовий дух білоруських солдатів залишається вкрай низьким, вони не хочуть воювати з Україною на боці ЗС РФ.

"Здійснено часткове перегрупування сухопутних військ та ССО ЗС РБ. Зокрема, у районі Брест перебувають по одній БТГр зі складу 38 одшбр (Брест) та 103 опдбр (Вітебськ) ЗС Білорусі; у районі Олександрівка (район прикордонного КПП в районі н.п. Вільча, Київська обл.) – 2 БТГр 38 одшбр; в районі Кірово (Поліський радіаційний заповідник) – 2 БТГр 103 опдбр", - повідомляють у Генштабі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні