У рф збирають 300 тисяч солдатів для оточення великого українського міста, - ЗМІ

1
У рф збирають 300 тисяч солдатів для оточення великого українського міста, - ЗМІ
Міноборони РФ хоче набрати у війська 300 тис. чоловік для наступу на Харків і його оточення.

Про це повідомляє "Верстка" з посиланням на чотири джерела, близькі до адміністрації президента і в міноборони РФ, пише УНІАН.

"Наступний за планом - Харків, зі збереженням міста. А це можливо тільки в разі оточення. Не вистачає 300 тисяч "рил". Тому все вже готово до мобілізації 2.0", - сказало джерело у внутрішньополітичному блоці АП РФ.

Зазначається, що на фронт можуть насильно відправити резервістів, "загнати на контракт" строковиків, а також мобілізувати росіян, які зараз у запасі.

Осаджувати найбільше місто на сході України - Харків - відправлять тих, хто зараз "прикриває" кордони від обстрілів ЗСУ під Бєлгородом і Курськом.

"А їх змінять строковики - без місяця дембеля та резервісти", - сказано в публікації.

У кількох військкоматах і держструктурах у Москві "Верстці" підтвердили, що наразі займаються підготовкою "броней" від мобілізації. Також джерела в Міноборони розповіли ресурсу про підготовку зборів, за підсумками яких щонайменше частину "запасників" хочуть мобілізувати або примусити підписати контракт і відправити воювати в Україну.

"Ідея примушувати підписувати контракт "не миттям так катанням" пов'язана з тим, що потік охочих поїхати воювати з Україною вичерпується. Порівняно з початком 2023 року, коли, за словами Шойгу (міністр оборони РФ - УНІАН), Міноборони отримало приблизно 400 тисяч нових солдатів, темпи набору сильно знизилися", - ідеться в статті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не впевнений,що вони зможуть призвати 300тис.вояків,ще 100 то може бути
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні