«Його смерть викликає питання»: у Лондоні знайшли повішеним російського олігарха

1
3
«Його смерть викликає питання»: у Лондоні знайшли повішеним російського олігарха
66-річний російський олігарх Михайло Вотфорд, який народився в Україні, коли вона ще була частиною СРСР, був знайдений мертвим у Великій Британії, пише Фокус.

Друг сім'ї сказав, що на душевний стан Михайла могла вплинути ситуація в Україні.

«Час його смерті та час вторгнення в Україну безумовно невипадковий», — зазначив друг сім'ї.

Ще один друг Михайла заявив, що «його смерть викликає питання. Особливо після всіх цих підозрілих смертей російських громадян. Це шокує, у Михайла було все, про що він мріяв: гарна дружина, чудові діти та будинок мрії. У цьому немає жодного сенсу».

Багато ЗМІ зазначили, що магнат помер невдовзі після того, як офіційний Лондон опублікував санкційний список російських олігархів, але Вотфорда в ньому не було.

У поліції вважають, що хоч розслідування й продовжується, але вони не вважають, що в смерті Вотфорда «є якісь підозрілі обставини».

Це сталося через кілька днів після російського нападу на Україну та через кілька годин після того, як Лондон опублікував список санкцій олігархів, пов'язаних із Путіним, до якого Вотфорд не увійшов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оо, о як я "глибоко маСтурбований".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні