У Польщі затримали 35-річного українця, який перевозив людей у багажнику. ФОТО

0
-3
У Польщі затримали 35-річного українця, який перевозив людей у багажнику. ФОТО
Поліція затримала водія-українця, який перевозив у своєму автомобілі дев’ять громадян Іраку.

Про це пише InPoland.

У селі Трещоткі (Підляське воєводство) вдалось затримати водія-порушника, поліцейські хотіли зупинити водія «Мазда» для стандартної перевірки. Однак той почав тікати. Зупинився лише через десяток кілометрів, коли у с. Трещоткі, поблизу Бєльська Підляського, поліцейські заблокували йому дорогу.

Водієм виявився 35-річний українець. Чоловік перевозив іракців, які раніше нелегально перетнули кордон з Білоруссю. Трьох з них знайшли в багажнику автомобіля, — каже заступник інспектора Томаш Крупа, речник поліції Підляшшя.

Українець опинився під вартою та почув звинувачення у сприянні в незаконному перетині кордону та не зупинки на придорожню перевірку. Він також відповідатиме за перевезення занадто великої кількості людей.

Іммігрантів доставили до будівлі штабу, де правоохоронці забезпечили їх питною водою та гарячою їжею. До двох чоловіків викликали медиків. Решту передали співробітникам прикордонної служби.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні