На кордоні з Польщею в українця забрали авто. ФОТО

0
На кордоні з Польщею в українця забрали авто. ФОТО
У пункті пропуску «Рава-Руська» на кордоні з Польщею прикордонники вилучили автомобіль Volkswagen Passat, який мешканець Київщини намагався завезти під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це розповіли в Західному регіональному управліннні Держприкордонслужби.

29 серпня 46-річний уродженець Київщини перетинав кордон автомобілем Volkswagen Passat. Для проходження контролю він обрав смугу руху «червоний коридор» та задекларував автомобіль.

Відповідно до документів, наданих на перевірку, легковик переміщувався як гуманітарна допомога для однієї із військових частин. Під час додаткової перевірки прикордонники спільно з працівниками митниці встановили, що отримувач не очікує таку «гуманітарну допомогу».

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Автомобіль вилучили, його орієнтовна вартість складає 320 тис. гривень.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні