Кидали каміння та колоди: на білорусько-польському кордоні загострилася ситуація з мігрантами. ВІДЕО

3
-2
Кидали каміння та колоди: на білорусько-польському кордоні загострилася ситуація з мігрантами. ВІДЕО
На білорусько-польському кордоні знову загострилася ситуація з мігрантами, які хочуть його перетнути.

Про це пише Суспільне.

Ситуація загострилася сьогодні, 16 листопада. Польська сторона повідомляє, що мігранти застосували проти прикордонників світлошумові гранати. Також кидали у них каміння, пляшки та колоди, намагаючись зруйнувати прикордонну огорожу. Після того, як правоохоронці Польщі відбили атаку, частина мігрантів вирішила повернутися до раніше залишеного табору.

«Білоруські служби ніяк не реагують на руйнування паркану та агресію, а польські служби захищають кордон», – розповіли у поліції.

У відповідь польські правоохоронці кілька разів застосовували проти мігрантів сльозогінний газ, світлошумові гранати та водомети.

Відомо, що білоруські силовики намагалися перерізати колючий дріт, щоб дозволити нелегальним мігрантам перетнути кордон. Згодом мігранти почали власноруч розбирати огорожу. При цьому білоруські силовики, які зазвичай супроводжують їх, просто зникли.

«Унаслідок нападу підбурюваних білоруською стороною людей, один із поліцейських дістав тяжке поранення, йому надають допомогу. Швидка допомога доправить поліцейського до лікарні, є ймовірність, що у нього зламані кістки черепа», - розповіла поліція Польщі.

Станом на 13 годину за київським часом напад на вдалося зупинити, а офіційні посадовці переконують, що ситуація залишається під контролем.

Білоруські ЗМІ пишуть, що частина мігрантів вирішила повернутись до табору, з якого вони раніше пішли. Відомо, що деякі мігранти планують вирушити до Мінська. При цьому близько 170 людей висловили бажання повернутися додому в Ірак.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"весна прийде садиті будемо парашенка...?" і шо? хоч хтось вже сидить? (а вже пройшла і не одна) а трикратний крадій пенсій клоун зеленський вже на тисячу бреше 72%му бидлу ажж запінився...прищеплені лохи запасайтеся прищепками на губу щоби не відвисла на клоунську тищу!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні