Розшукують свідків резонансного ДТП за ймовірної участі народного депутата України

1
-5
Розшукують свідків резонансного ДТП за ймовірної участі народного депутата України
Державне бюро розслідувань розшукує очевидців резонансної дорожньо-транспортної пригоди, у якій постраждало шестеро осіб. За інформацією бюро за кермом одного з автомобілів перебував народний депутат України.

2 вересня поліція надала Державному бюро розслідувань матеріали резонансного ДТП, що трапилося 23 серпня на Бориспільській трасі.

Як стало відомо, автомобіль, у якому ймовірно перебував народний депутат України, не дотримавшись безпечної дистанції, в’їхав у інше авто, яке рухалося попереду. Внаслідок зіткнення третя автівка теж зазнала пошкоджень. Загалом у ДТП постраждали шість людей.

Як інформацією очевидців, за кермом автомобіля перебував народний депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін. Водночас інші свідки заперечують ці покази.

ДБР проводить досудове розслідування та вивчає зібрані поліцією документи. А також закликають, осіб, які були очевидцями аварії надати інформацію слідчим.

Надсилайте інформацію на електронну пошту: info@dbr.gov.ua, або ж повідомляйте за номером телефону: +38 (044) 300 27 07.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потім отой "свідок" тишком-нишком зникне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні