--> Левову частку Музею історії сільського господарства передали у власність Луцької громади | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Левову частку Музею історії сільського господарства передали у власність Луцької громади

1
6
Левову частку Музею історії сільського господарства передали у власність Луцької громади
У власність Луцької міської територіальної громади із власності громад Волинської області передали 51 відсоток частки статутного капіталу Музею історії сільського господарства Волині.

Про це повідомляє Конкурент.

Відповідне рішення ухвалили депутати Луцької міської ради 30 липня під час чергової сесії.

Під час обговорення цього питання виступив депутат фракції «Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Лучик.

«Даний музей є одним з туристичних магнітів нашого краю. Та, окрім експозиції з будинками, нам відомо про певні проблеми в функціонуванні саме музею історії сільського господарства Волині, який займає будівлю площею 618 квадратних метрів. Вважаю, що варто організувати День депутата, аби ми змогли на власні очі побачити стан та масштаби комплексу, який отримала наша громада», – зазначив Андрій Лучик.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук та більшість депутатів міської ради підтримали пропозицію Андрія Лучика.

Нагадаємо: раніше повідомлялося, що у квітні цього року обрали нового директора Музею історії сільського господарства Волині, що в селищі Рокині поблизу Луцька. Ним став керівник СК "Герць" Роман Ковальчук. Співзасновниками музею є колишній директор Олександр Середюк і Волинська обласна рада. Згідно зі статутом, аби ухвалити будь-яке рішення, потрібна згода не менш ніж 60% акціонерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як свідомі його будуть утримувати... чи, зроблять просто платний генделик?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні