Завтра на Волинь «на щиті» привезуть тіло загиблого Героя

0
Завтра на Волинь «на щиті» привезуть тіло загиблого Героя
Сумна звістка сколихнула Турійську громаду – до лав Небесного війська приєднався Герой-захисник із села Туропин Андрій Васильович Новосад.

Про це повідомили на сторінці Туропинської Гімназії у фейсбуці.

У неділю, 31 березня після місяців очікування й віри рідних та односельчан у диво, Герой «На щиті» повертається до рідного дому.

Патріот України, Андрій Васильович добровольцем пішов на військову службу у серпні 2023 року та стояв на захисті своєї землі, віддано боровся з російськими окупантами і вірив у Перемогу. Він був люблячим сином та батьком, завжди дбав про свою родину, робив все можливе, щоб діти росли здоровими та щасливими. Мав багато друзів, був надзвичайно позитивною та доброзичливою людиною, завжди готовою підтримати інших.Мужній та сміливий, небайдужий до долі своєї країни - саме таким він залишиться в пам’яті всіх, хто його знав.

«Працівники Туропинської гімназії висловлюють щирі співчуття родині і близьким загиблого. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил перенести Вам пекучий біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!», - повідомили у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні