--> Любов і Олімпіада-2020: тренер зробив пропозицію підопічній у прямому ефірі. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Любов і Олімпіада-2020: тренер зробив пропозицію підопічній у прямому ефірі. ФОТО. ВІДЕО

0
-3
Любов і Олімпіада-2020: тренер зробив пропозицію підопічній у прямому ефірі. ФОТО. ВІДЕО
Аргентинська фехтувальниця Марія Белен Перес Моріс отримала пропозицію руки та серця просто під час інтерв'ю на Олімпіаді у Токіо. Такий сюрприз в оригінальний спосіб їй зробив тренер Лукас Сауседо.

Про це повідомляє "TyC Sports".

На цьогорічній Олімпіаді у Токіо Марія Белен Перес Моріс програла угорській фехтувальниці Анні Мартон і більше не зможе далі змагатись в Олімпійських іграх. Проте це не завадить їй поїхати додому у піднесеному настрої.

Після нещасливого для неї поєдинку, жінка саме давала інтерв'ю одному з аргентинських спортивних телеканалів, коли за її спиною з'явився тренер з плакатом. Лукас Сауседо непомітно пройшов ззаду дівчини, тримаючи листок з написом: "Ти вийдеш за мене заміж, будь ласка?".


Коли журналіст попросив Марію обернутись, шокована жінка почала радісно скрикувати. А після того, як Лукас став на одне коліно і поставив заповітне питання, спортсменка почала ствердно махати головою, а тоді кинулась обіймати й цілувати коханого.



Ще якийсь час фехтувальниця не могла опанувати своїх емоцій, сміялась і витирала з очей сльози радості. Далі щаслива пара вже давала інтерв'ю разом:

"Мені сказали повернутись – і тут він з цим листком. Я просто все забула, у мене в голові було тільки "О Боже". Ми дуже щасливі і хочемо провести все життя разом", – ділиться емоціями жінка.

36-річна Марія Белен Перес Моріс та 51-річний Лукас Сауседо зустрічаються вже 17 років. Колись, у 2010 році, чоловік вже зробив спробу одружитись зі своєю коханою, проте тоді вона йому відмовила: "Я була надто молода", – пояснює жінка. Проте цього року вона з радістю прийняла його пропозицію.

Новоспечений наречений зізнався, що міг би дочекатись, поки його кохана виграє медаль і зробити пропозицію вже після повернення додому. Проте він зрозумів, що зараз настав правильний момент:

"Я люблю її, і коли вона програла поєдинок, їй стало дуже сумно. Тому, можливо, ця пропозиція повинна її трохи підтримати", – розповідає тренер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні