--> Дивився весь стадіон: дівчина втекла від хлопця, який робив їй пропозицію. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дивився весь стадіон: дівчина втекла від хлопця, який робив їй пропозицію. ВІДЕО

2
5
Дивився весь стадіон: дівчина втекла від хлопця, який робив їй пропозицію. ВІДЕО
Чоловік вирішив, що запропонувати коханій одружитись під час вечірнього матчу "Worcester Red Sox" буде дуже романтично. Проте дівчина зовсім не оцінила такого відчайдушного кроку.

Про інцидент стало відомо на ютуб-каналі "Fail city".

Бейсбольний матч, який ця пара ніколи не забуде, відбувався увечері 15 липня у спортивному комплексі Полар парк, штат Массачусетс. В один момент увагу глядачів притягнула трансляція на великому екрані, де хлопець зібрався робити пропозицію свої обраниці просто перед тисячами фанатів.

Натовп глядачів із захватом та гучними підбадьорливими вигуками очікували радісної реакції дівчини, яка за традицією мала сказати "Так". Проте, очевидно, шокована дівчина була зовсім не готова до такого повороту подій.

Замість того, щоб радіти та погодитись вийти заміж за хлопця, вона почала відходити назад і злякано махати руками, показуючи: "Ні". За кілька секунд вона із жахом почала оглядатись навколо. Помітивши, що вся увага була прикута до їхньої пари, вона й зовсім розвернулась та почала тікати через трибуни геть зі стадіону.



Для хлопця така реакція стала неприємним сюрпризом. Засмучений він також поспішив покинути поле під зажурений гул глядачів, які стали свідками невдалої пропозиції.





Уривок з вірусного відео також виклали на сторінці в інстаграмі What’s The Word?, де воно набрало понад 87 тисяч переглядів та 450 коментарів. Більшість користувачів зійшлись на думці, що ця сумна подія стане уроком і для хлопця і для всіх, хто вважає, що публічна пропозиція – це хороша ідея:

"Оу, публічно робити пропозицію в Полар парк? Дівчина все правильно зробила."

"Це просто катастрофа."

"Ніколи не робіть пропозицію у публічних місцях."

"Господи, мені самому стало незручно під час перегляду цього відео."
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз пацан догонить цю суку і по морді її по морді.
Відповісти
мізків у тебе не більше ніж у того пацана тупого...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні