Заарештували президента одного з найтитулованіших футбольних клубів країни

0
-22
Заарештували президента одного з найтитулованіших футбольних клубів країни
Президента футбольного клубу та його друга заарештували у справі про можливе шахрайство. Йдеться про президента футбольного клубу Бенфіка Луїша Феліпе Вієйру та підприємця Хосе Антоніу Душ Сантуша.

Про це повідомляють Факти.

Португальські правоохоронці розслідують справу про шахрайство від 2011 року. За даними ЗМІ, арешт президента Бенфіки став кульмінацією операції, після якої ліквідували швейцарське злочинне угруповання. Воно займалося шахрайством, відмиванням грошей і допомогою в ухиленні від податків.

Справу розслідує відомство з кримінальних розслідувань і переслідувань та співробітники податкової інспекції Португалії. Всього в операції беруть участь більше сотні людей.

Бенфіка є одним з найбільш титулованих клубів Португалії. Команда 37 разів ставала чемпіоном країни, 29 разів вигравала Кубок і 8 Суперкубок Португалії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-22

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні