Трамп закликав Україну віддати рф свої території

3
Трамп закликав Україну віддати рф свої території
Колишній президент США Дональд Трамп знову заговорив про війну в Україні та потрапив у скандал. Він заявив, що Україні потрібно було укласти угоду із Росією та «віддати» їй деякі території.

Таку заяву він озвучив в інтерв'ю Nbc News, пише ТСН.

Також він додав, що якби він був президентом, то домовився б із Україною та Росією про «справедливу та чесну угоду для всіх», відповідно до якої Путін нібито б «не хотів» захопити більше українських територій.

«Були певні частини, Крим та інші частини країни, де багато людей очікували, що це може статися. Ви могли укласти угоду. Тож вони могли укласти угоду там, де зараз є менша територія, ніж уже захопила Росією, чесно кажучи. І ви могли укласти угоду, тоді б ніхто не загинув. У них була б угода. У них була б країна Україна», - заявив цинічно Трамп.

Далі він продовжив говорити тези російської пропаганди. Зокрема, що начебто про «війну в Україні не згадують у новинах», що означає, що «Україна програє», а також про «провальний весняний контрнаступ».

«Весняний наступ так і не відбувся. Українського весняного наступу так і не відбулося, бо зустріли стіною зброї та бомб», - без всякого сорому заявив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які угоди з парашкою ? про що воно меле. " Угоди з рашкою, не варті паперу, на якому вони написані", - Отто Бісмарк
Відповісти
старий маразматик
Відповісти
Трамп-он іде за кацапським крейсером. Нехай поверне кацапам Аляску!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні