4-річний одесит увійшов до Книги Рекордів України

0
-2
4-річний одесит увійшов до Книги Рекордів України
4-річний хлопчик потрапив у книгу рекордів України проїхавши 4,2 км на біговело.

Про це у своєму блозі інстаграм пише Лев Прищепа, сторінку якого веде тато.

«Є встановлення Рекорду України на наймаштабнішому Одеському півмарафоні. 13 червня 2021 року в Одесі 4-річний Лев Прищепа став наймолодшим учасником міні-марафону на 4,2 км. Цю дистанцію він здолав на біговело з найкращим результатом в своїй групі і зайняв 51 місце серед 240 дорослих учасників», - йдеться у дописі.

Також зазначається, що вперше Лев сів на біговел, коли йому виповнилося півтора року, а вже в три він завоював своє перше золото.

«З цієї перемоги стартував чемпіонський марафон Левка на біговело, та саме сьогодні йому підкорився рекорд, який занесено до Національного Реєстру Рекордів України», - пише Лев.

Для півмарафону вибрали дерев'яний біговел українського виробництва в формі гоночного мотоцикла. Діаметр його коліс 12 дюймів, а вага 5 кг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні