Співака ALEKSEEV запідозрили у романі з відомою українською блогеркою

0
Співака ALEKSEEV запідозрили у романі з відомою українською блогеркою
Українського співака ALEKSEEV, справжнє ім'я якого Микита Алєксєєв, запідозрили у романі з блогеркою Дашею Кубік.

Про це блогеру Богдану Беспалову розповів інсайдер, пише ТСН.

Інсайдер нібито заскочив парочку разом під час романтичної прогулянки Одесою та навіть встиг зробити фото. На знімках хлопець та дівчина, які зовні неабияк схожі на ALEKSEEV та Кубік, йшли вулицею, тримаючись за руки.

"Щойно бачили в Одесі в Аркадії Дашу Кубік з Алєксєєвим в обіймах. Просто в шоці, до такого мене життя не готувало. У нього ж наче хтось є", - розповів інсайдер Богдану Беспалову.

Чи дійсно між співаком та блогеркою є романтичні стосунки – наразі невідомо. Вони не коментують чутки про роман.

Зазначимо, вже тривалий час ALEKSEEV перебуває у стосунках зі співачкою Уляною Синецькою. Пара раніше активно ділилася спільними фото у фотоблогах, а нині цього не робить. Уляна наразі перебуває за кордоном. Пара раніше не розповідала, що в їхніх стосунках є якісь негаразди.

Що ж стосується Даші Кубік, то вона холостякує. До речі, раніше блогерці вже приписували чимало романів, але вони не підтвердилися.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні