Паніка у російських ЗМІ: «Україна вирішила знищити «Газпром»

2
1
Паніка у російських ЗМІ: «Україна вирішила знищити «Газпром»
Пропагандистське державне російське видання "РІА Новості" поширило новину про те, що Україна готується знищити "Газпром": проти російської компанії нібито готують багатомільярдний позов.

Про це пише Обозреватель.

Як йдеться у дописі, сума позову - $7,2 мільярда. У виданні з високою ймовірністю прогнозують також повернення "Нафтогазом" до відкликаних раніше претензій на суму $12,2 мільярда.

Пропагандисти стверджують, що судитися доведеться з "колективним Заходом" і вважають, що загроза поразки російської компанії дуже висока.

"Газпром" поставляє газ до Європи через Україну за умовами транзитного контракту, який діє до 2024 року. За умовами договору, "Газпром" має прокачувати не менше 40 млрд кубометрів на рік через українську трубу. Платежі за транзит обов'язкові, навіть якщо газ фізично не йтиме по ГТС.

У разі відмови від транзиту, Україна готова подати позов проти РФ до Стокгольмського арбітражу. Про це заявляв прем'єр Денис Шмигаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Откривай поширше рота! Безплатнi вафлi летять!!!
Відповісти
Прямо таки паніка. Аби самі не всрались))) хотя вже всрались, і тільки ниїте на весь світ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні