Росія створила нове угруповання військ, яке загрожує трьом областям України

0
Росія створила нове угруповання військ, яке загрожує трьом областям України
Російські окупанти створили нове угруповання військ "Північ", яке виконує завдання на Білгородському напрямку.

Про це розповів військовий експерт Владислав Селезньов, пише 24 канал.

За його словами, армія країни-агресора РФ готується відбивати рейди, які проводять на території прикордонних областей Росії добровольці з РДК і Легіону "Свобода Росії". Для цього хочуть створити основу для нового угруповання, куди увійдуть війська новоствореного Ленінградського округу.

Селезньов зазначив, що угруповання становитиме загрозу для півночі Харківської, а також Сумської та Чернігівської областей. Наразі створюється скелет цього угруповання, а далі воно буде лише "нарощувати м'язи". Наразі невідомо, чи все це пов'язано з можливим посиленням мобілізації в Росії.

"Путін не відмовився від своїх планів щодо України і хоче створити додаткові ризики та загрози з півночі. Це означає, що Генштабу доведеться реагувати, посилюючи наше угруповання, яке діє на Чернігівщині, Харківщині та Сумщині", - вважає військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні