Десятки загиблих під час свята в Ізраїлі: впала трибуна. ФОТО

2
-11
Десятки загиблих під час свята в Ізраїлі: впала трибуна. ФОТО
На півночі Ізраїлю, в районі гори Мерон, яка розташована поблизу міста Цфат, під час релігійного свята обвалилися трибуни, внаслідок чого загинули щонайменше 38 осіб. Про це в ніч на п'ятницю, 30 квітня, інформує видання Haaretz, повідомляє Корреспондент.



Відзначається, що близько сотні тисяч осіб зібралися на святкування Лаг ба-Омера. Крім загиблих, більш як 60 травмованих. Стан шести постраждалих оцінили як критичний.



За даними медиків, частина людей могли отримати травми чи загинути внаслідок тисняви, що послідувала за обваленням трибуни.

Лаг ба-Омер - єврейське свято. Чимало людей відвідують цього дня гору Мерон, де знаходиться могила рабі Шимона Бара Іохайя, річницею смерті якого і є Лаг ба-Омер. За традицією під час цього свята розпалюють багаття.



Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу назвав інцидент "жахливою катастрофою".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіть рідна земля їх нелюбить
Відповісти
Фанатизм до добра не доводить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні