Ветеран АТО розповів, чи може рф відкрити новий фронт під час наступу

0
Ветеран АТО розповів, чи може рф відкрити новий фронт під час наступу
Російсько-українська війна триває, і армія РФ продовжує тиснути на позиції Сил оборони на більшості ділянок на передовій.

Про це в інтерв'ю NV розповів ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий.

"Я поки що такої загрози не бачу. Але ключове тут – "поки що". Я не вважаю, що вони цього не зроблять. Але в найближчі тижні чи навіть місяці, я не бачу достатнього ресурсу. Я просто не бачу, ким це робити. Адже навпроти Харківщини зосереджено 35 тисяч людей. Це не та кількість, з якою треба іти на Харків", – сказав Дикий.

Він також додав, що наявність у РФ 35 тисяч військових на цьому напрямку – це певна гарантія того, що Україна не буде розпочинати нові рейди на території РФ.

"Адже вже були рейди на Бєлгородщину, Курщину, Брянщину. А нещодавно ще й додалася заява Кемерона про відсутність заборони бити по території РФ. Тож наразі це більше схоже на оборону Бєлгорода. Якби була цифра в 135 тисяч – інша історія, це було б схоже на ударне угруповування для атаки на велике місто", – сказав Дикий.

Загалом же, на думку експерта, для РФ наразі немає сенсу відкривати новий фронт на полі бою, оскільки вона має успіхи у Донецькій області.

"У них триває наступ на теперішньому фронті. У них немає сенсу розпорошувати сили на відкриття нових фронтів, коли не вирішені ключові задачі на цьому. І коли є шанс вирішити ці ключові задачі. У них зараз великі успіхи на Покровському напрямку, для них є сенс ці успіхи реалізовувати. І, скоріше за все, битва за Покровськ от-от почнеться", – пояснив Дикий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні