Як не переїсти на свята

1
0
Як не переїсти на свята
Напередодні світлого свята Великодня багато хто замислюється про те, що приготувати до столу. Однак потрібно тримати себе в руках, щоб після тривалих вихідних не злякатися цифр на вагах.

Інформує 24 канал.

Не дивлячись на вибір їжі, важливо не спокуситися на різноманітні смаколики. Як не переїсти на свята – розповіли в проєкті Wowbody slim, авторками якого є відомі фітнес-тренерки Аніта Луценко та Юлія Богдан.

Як не переїсти на свята: поради

Режим. Не дивлячись на вихідні, пам'ятайте, що у вас повинен бути сніданок, обід та вечеря. Якщо ви будете голодувати до свята – шанси зірватися зростуть в десятки разів.

Головне – не їжа. Завжди, а особливо на свята, відпочивайте активно, беріть участь в конкурсах та іграх. Це допоможе спалити зайві калорії.

Святкове меню. Не забувайте, що в раціоні має бути багато овочів. Це можуть бути огірки, помідори, зелень та ін.

Паска. Звичайно ж, на Великдень не обійтися від шматочка смачної паски, адже це важлива традиція.

Алкоголь – це калорії. Не дивлячись на свята, слід пам'ятати про те, що спиртні напої дуже калорійні. В крайньому разі – вибирайте сухе вино. Можна дозволити собі один келих.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не проблема для більшості українців, а ось друга половина най лопне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні