Волинські СБУшники нейтралізували «терористів»

0
4
Волинські СБУшники нейтралізували «терористів»
На Волині СБУ провела планове антитерористичне тренування. Про це повідомила речниця СБУ у Волинській області Іванна Поліщук.

Пише Конкурент.

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Волинській області провела планове спеціальне тренування на території двох військових частин у місті Володимир-Волинський.

У заходах брали участь підрозділи СБУ, у тому числі військової контррозвідки та Національної поліції. Заходи проводились в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням озброєння та спеціальної техніки.

Мета – вдосконалення міжвідомчої взаємодії у попередженні терористичних проявів на військових об’єктах.

За сценарієм тренувань, умовні «диверсанти» мали проникнути на територію військової частини і отримати доступ до складів з боєприпасами. Підрозділи-учасники навчань оперативно нейтралізували «зловмисників».

Координаційна група відзначила високий рівень готовності підрозділів до виконання завдань за призначенням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні