Український олігарх Віктор Пінчук продає яхту

1
6
Український олігарх Віктор Пінчук продає яхту
На торги виставлена яхта Siren, яка належить компанії, що входить у бізнес Пінчука.

Інформує Корреспондент.

Побудовану в 2009 році яхту продають за $12,9 млн. До 2018 року носила ім'я Oneness. Судно розраховане на 12 гостей, його довжина - 46 метрів.

Відзначається, що з вересня 2020 року яхта не виходила у відкрите море і перебуває в порту Генуї.

Яхта записана на компанію Verbena View Ltd (Віргінські о-ви). За даними панамського досьє, Verbena View володіє кіпрською компанією Pantoho Limited.

В Україні на Pantoho Limited зареєстрована Компанія Інвестиційні шляхи, через яку Віктор Пінчук контролює радіостанцію Radio Rocks, уточнює видання.

Також на Pantoho Limited оформлена ще одна компанія Віктора Пінчука - Сервіс Парк-М (Росія, до 2006 року Інтерпайп Трейд).

Verbena View Ltd перебуває в управлінні IFG International (Nominees) Limited (острів Мен) і Fiduciana Trust (Cyprus) Limited (Кіпр) та контролюється членом ради директорів Інтерпайп Ганною Хоменко, вказує видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне бракує грошей на нові тарифи за комуналку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні