--> Бар'єрні методи контрацепції: що краще обрати?* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бар'єрні методи контрацепції: що краще обрати?*

0
0
Бар'єрні методи контрацепції: що краще обрати?*
Бар’єрні методи контрацепції вважаються найпопулярнішими. Вони допомагають захищати організм від різних захворювань та вірусів, які передаються статевим шляхом, а також запобігають виникненню небажаної вагітності. Таким чином можна захистити себе від запалення статевих органів та виникнення раку шийки матки. Ще одним привабливим фактором є простота використання та відносно невелика вартість деяких з них.

Всі бар’єрні методи контрацепції можна розділити на дві великі групи: механічні та хімічні.

Механічні методи контрацепції



Презервативи

Найвідомішим механічним протизаплідним засобом вважаються презервативи. Вони бувають чоловічими та жіночими, проте перший варіант вважається більш традиційним та зручним. Зазвичай цей виріб вже оброблений лубрикантом для зручності використання. На сайті https://www.watsons.ua/uk/tovari-dlya-krasi-i-zdorovya/intimni-tovari/prezervativi представлені різні види презервативів з усіма можливими характеристиками та ефектами. 

Найпопулярнішими матеріалами для їх виготовлення вважаються латекс та поліуретан. Вони не викликають алергічних реакцій та інших неприємних наслідків використання. Майже не впливають на гостроту відчуттів. Проте слідкуйте за терміном придатності виробу, адже з часом латексні презервативи стають тоншими, що збільшує шанси його розриву під час статевого акту.

Діафрагма

Хороший варіант, який підійде жінкам з одним статевим партнером та регулярним сексуальним життям. Пам’ятайте, що для його використання доведеться проконсультуватися з гінекологом, аби заздалегідь виявити та провести курс лікування захворювань шийки матки та мінімізувати запальні процеси.


При правильному використанні може стати дуже дієвим засобом та скоротити ймовірність зараження різноманітними інфекціями.

Матковий ковпачок

За принципом своєї дії дуже нагадує діафрагму, проте має одну велику відмінність - його розміри повинні чітко визначатися формою та розміром шийки матки. 

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні