Де на Волині не буде газу у вівторок, 5 квітня

0
-6
Де на Волині не буде газу у вівторок, 5 квітня
6 квітня 2021 року спеціалісти АТ «Волиньгаз» проведуть ремонтні роботи у с. Грибовиця Нововолинської територіальної громади.

Про це повідомляють на сайті установи.

Фахівці «Волиньгазу» замінять шафовий газорегуляторний пункт у селі Грибовиця Нововолинської територіальної громади. Проведення робіт зробить систему газопостачання надійнішою та підвищить безпеку використання газу у по­буті.

У зв’язку з цим буде припинено газопостачання по вул. Грибовицька 6 квітня 2021 р. з 09:00 год. до 17:00 год.

Людей просять перекривати крани перед газовими приладами, виходячи з помешкання.

Відновлення газопостачання 15 споживачам відбудеться 6 квітня 2021 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні