--> У США скасовують маски та карантинні обмеження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США скасовують маски та карантинні обмеження

0
2
У США скасовують маски та карантинні обмеження
Перші два штати США Техас та Міссісіпі оголосили про скасування основних карантинних обмежень, в тому числі і обов'язкове носіння масок. Також у цих штатах відкриваються всі підприємства.

Про це повідомляє NBC News.

У Техасі планують відновити роботу всіх підприємств з 10 березня, а також скасують "більшу частину" попередніх обмежень.

"Прийшов час відкрити Техас на 100 відсотків. COVID не зник раптово, але обмеження більше не потрібні", - заявив губернатор штату Грег Еббот.

Він додав, що зараз штат перебуває в зовсім іншій ситуації, ніж це було в березні 2020 року, коли вводилися перші обмеження через коронавірус.

"Тепер у нас є вакцини", - сказав Ебботт.

Своєю чергою в Міссісіпі вже з середи скасовують обов'язкову вимогу носити маски в громадських місцях.

"Наші госпіталізації та кількість випадків різко впали, а вакцина швидко поширюється. Час прийшов", - зазначив губернатор штату Тейт Рівз.

При цьому директор Центрів США з контролю та профілактики захворювань Рошель Валенскі застерегла владу від скасування карантину.

"Я дійсно стурбована повідомленнями про те, що все більше штатів скасовують саме ті заходи громадського здоров'я, які ми рекомендували для захисту людей від COVID-19", - сказала Валенскі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні