Переповнений транспорт та відсутність масок: у Луцьку масово порушують карантин. ФОТО

3
-4
Переповнений транспорт та відсутність масок: у Луцьку масово порушують карантин. ФОТО
У Луцьку все рідше можна побачити людей, які дотримуються карантинних обмежень, запроваджених через коронавірусну інфекцію.

В Україні щоденно зростає кількість нових випадків коронавірусу. 12 областей знаходяться на межі переходу у "червону" карантинну зону, у той час як у луцьку нехтують карантинними обмеженнями.

Згідно зі статистикою МОЗ, лише за остатню добу в Україні зафіксували понад 15 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Така кількість інфікованих є рекордною з 22 квітня 2021.

Зокрема, з 14 жовтня у Львові планують посилити карантин. У Києві теж посилили карантинні обмеження з 5 жовтня. Така ж участь може чекати і нашу область.

На Волині за минулу добу зареєстрували 407 нових випадків коронавірусу, та дві смерті у Луцькій та Ківерцівській громадах.

Не дивлячись на складну ситуацію в Україні, у Луцьку ігнорують використання масок та дотримання дистанції.

У переповненому громадському транспорті можна побачити лише поодиноких лучан у масках. Не кажучи вже про дотримання дистанції. Складається таке відчуття, що Луцьк уже переборов коронавірус. Від лучан часто доводиться чути: "Мені набридли ці маски".



В області щоденно навчальні заклади переводять на дистанційне навчання та закривають дитсадки. Зокрема, у Волинському національному університеті імені Лесі Українки виявили спалах коронавірусу, через що деякі факультети переходять на дистанційне навчання.

Раніше, Волинь24 повідомляли, що на Волині оштрафували 73 людини через порушення умов самоізоляції та відсутність маски.

Наразі, Волинська область, станом на 7 жовтня знаходиться у "жовтій" зоні карантинних обмежень. Проте, якщо волиняни не дотримуватимуться маскового режиму та дистанції, є усі шанси потрапити до "помаранчевої" чи "червоної" зон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де масова реклама із закликами носити усім маски? Рекламують все, але тільки не носіння масок.
Відповісти
Бидло поліське.
Відповісти
а чого зразу поліське?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні