--> Нова теорія змови: Білл Гейтс засипав Техас фейковим снігом? ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нова теорія змови: Білл Гейтс засипав Техас фейковим снігом? ВІДЕО

0
-7
Нова теорія змови: Білл Гейтс засипав Техас фейковим снігом? ВІДЕО
В інтернеті поширюється нова теорія змови. На думку багатьох американців, Білл Гейтс, зайнятий чіпуванням вакцин від коронавірусу, тимчасово відволікся на те, щоб завалити американський штат Техас штучним снігом.

Ряд користувачів соцмереж вважає сильні снігопади, оголошені в цьому регіоні стихійним лихом, штучним явищем, організованим засновником Microsoft або навіть урядом США. І що це нібито привід для боротьби зі зміною клімату, за яку ратує Гейтс, але яка може завдати шкоди економіці країни.

У соцмережах поширюються відео, в яких люди демонструють, що сніг не тане в полум'ї, як йому належить, а обвуглюється, пише internetua.

«Спасибі, Білл Гейтс, за спробу переконати нас в тому, що це нібито справжній сніг», - заявила одна з авторів подібного відео.

«Сніг - це змова уряду з метою захистити багату еліту», - стверджує інший, не пояснюючи, втім, у чому конкретно полягає ідея захисту еліти за допомогою нарощування заметів у Техасі.

При цьому вчені подібне явище називають сублімацією - коли сніг з твердого стану в сформованому сніжку переходить одразу в газоподібний, минаючи рідку стадію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні