У висохлій річці знайшли сліди динозаврів. ВІДЕО

0
У висохлій річці знайшли сліди динозаврів. ВІДЕО
У парку «Долина динозаврів» - в американському Техасі - виявили сліди динозаврів, яким понад 100 мільйонів років, пише ТСН.

Сліди, залишені акрокантозавром, з'явилися останніми тижнями через пересихання річки Пелюксі в більшості частин парку. Цей вид динозавра мешкав на Землі 113 мільйонів років тому.

Про це розповіла прессекретар департаменту парків та дикої природи штату Стефані Салінас Гарсію.

Масивні сліди акрокантозавра ніхто не бачив від 2000 року, оскільки вони перебували під водою та кількома шарами відкладень.

Акрокантозавр, за оцінками спеціалістів, пройшов дорогою близько 100 футів і залишив приблизно 140 слідів. З цієї кількості зараз видно максимум 60.

Акрокантозаври були тероподами — типовими трипалими динозаврами. Зі зростом близько 15 футів вони важили близько 7 тонн. Ці динозаври, ймовірно, могли полювати на завропосейдонів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні