У Гвінеї почалася вакцинація від Еболи

0
4
У Гвінеї почалася вакцинація від Еболи
Щеплення від Еболи робитимуть медикам і людям, які контактували з підтвердженими хворими на лихоманку.

Пише Кореспондент.

Гвінея почала вакцинацію груп високого ризику від геморагічної лихорадки Ебола в рамках реагування на спалах цієї хвороби. Про це повідомляє Всесвітня організація охорони здоров'я у вівторок, 23 лютого.

Зазначено, що вакцинація почалася в Гуеку, сільській громаді в префектурі Н'Зерекоре, де 14 лютого зафіксували перші випадки Еболи.

Щеплення від Еболи робитимуть медикам і людям, які контактували з підтвердженими хворими на лихоманку.

Кампанію з вакцинації від Еболи почали лише через 24 години після прибуття в країну 11 тисяч доз вакцини rVSV-ZEBOV, які відправила ВООЗ зі штаб-квартири в Женеві. Також ВООЗ організовує доставку близько 8500 доз американської вакцини Merck. На першому етапі вакцинації Гвінея матиме майже 20 тисяч доз вакцин.

Гвінеї також допомагає Світова продовольча програма, яка організовує спеціальні рейси для доставки вакцин від Еболи та інших потрібних матеріалів.

Напередодні стало відомо про спалах Еболи у двох африканських країнах - Гвінеї і Демократичній республіці Конго. Відомо про 14 нових випадків захворювання, дев'ятеро осіб померли від лихоманки.

Також повідомлялося, що ВООЗ оцінила ризики епідемії Еболи в Африці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні