Поблизу Торонто розгорнуть польові шпиталі для хворих на COVID-19

0
-3
Поблизу Торонто розгорнуть польові шпиталі для хворих на COVID-19
Поблизу Торонто незабаром буде розгорнуто два польові шпиталі, які дозволять розвантажити систему стаціонарних лікувальних закладів Канади, обтяжену хворими на коронавірусну інфекцію.

Пише Укрінформ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це під час пресконференції в Оттаві заявив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

“Підтримання безпеки вас і ваших родин — наш перший пріоритет. Саме тому федеральний уряд розгортає поблизу Торонто два мобільні медичні пункти”, - сказав Трюдо.

За його словами, це дозволить додати до медичної системи 200 додаткових ліжок “та звільнити місця для людей, які потребують реанімації”.

“Зростання випадків інфікування COVID-19 упродовж цього місяця створило серйозне навантаження на лікарні, особливо у провінції Онтаріо, де ситуація дуже серйозна”, - зазначив прем’єр-міністр.

Він додав, що кожен мобільний медичний пункт “зможе також надати важливе медичне обладнання й матеріали.

Зауважимо, що станом на вечір п’ятниці на території Канади залишалося 65 750 хворих на COVID-19, з них більше третини в Онтаріо — найбільшій за кількістю населення провінції Канади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні