«Ми засуджуємо ці непослідовні дії», – Надточій про закриття ковідних шпиталів на Волині

0
-1
«Ми засуджуємо ці непослідовні дії», – Надточій про закриття ковідних шпиталів на Волині
Громадянський Рух "СВІДОМІ" засуджує дії влади щодо закриття ковідних шпиталів у Луцьку. Нагадаємо: з переліку закладів, що надають допомогу пацієнтам із COVID-19, хочуть вивести Волинську обласну клінічну лікарню, тимчасовий інфекційний госпіталь при Луцькому клінічному пологовому будинку та Луцьку міську клінічну лікарню з переліку закладів.

Повідомляє Конкурент.

Про це заявила депутатка від "СВІДОМИХ" у Луцькій міській раді Алла Надточій.

З її слів, такі дії непослідовні.

"Не так давно ми всі бачили, що вся Україна була червоною зоною. Сьогодні вже поетапно виходимо з ситуації, але це не означає, що вже завтра інфекція зникне, що хвороби не буде. Наша позиція така: ці непослідовні дії ми засуджуємо. Якщо ви вже навіть хочете змінити якісь лікарні, щоби не всі фінансувати, то щонайменше потрібно запитати на місцях, де найкраще обладнання, де найкраще лікування коронавірусних хворих. До прикладу, в Луцьку облаштований ковідних центрів в Боголюбах, він повністю ізольований, там немає інших хворих, але й лікують супутні хвороби. Навіть оперують. І це дуже добре. Тому ми звертаємося, аби ковідні шпиталі не закривали. Будемо надіятися, що до нас дослухатимуться", – наголосила вона.

Також Алла Надточій зауважила, що, попри те, що влітку інфекційні хвороби трохи стихають, коронавірус мутує. Відтак до України може потрапити вже мутована хвороба, і як наслідок – нова хвиля захворюваності, якщо не буде достатньої кількості вакцинованих людей.

"Треба все робити планово, прописувати дорожню карту і все ж таки запитувати в місцевих керманичів та медиків. З точки зору менеджменту зрозуміти такі плани можна, але тут треба підходити з точки зору якості медицини", – зазначила депутатка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні