Військового вбили, коли той святкував одужання від раку

0
2
Військового вбили, коли той святкував одужання від раку
У Великій Британії слухають справу про вбивство колишнього військовослужбовця 23-річного Джона Роботема, який загинув під час святкування одужання від раку. На лаві підсудних – Коннор Роуз, який вдарив опонента пляшкою в обличчя.

Трагедія сталася минулоріч у лютому. У нічному клубі в англійському місті Честерфілд Роботем разом з друзями і дівчиною святкував одужання від смертельної хвороби. У нього підозрювали рак, проте тести показали, що він здоровий, пише Daily Mirror.

У клубі Роботем посварився з Коннором Роузом та іншими відвідувачами. Коли обох чоловіків вигнали із закладу, сварка перейшла в бійку. На вулиці Роуз напав на Роботема і вдарив його пляшкою по обличчю. Той знепритомнів, впав і вдарився головою об землю. Наступного вечора Роботем помер від отриманих травм.

Роуза звинувачують у вбивстві. Він заперечує звинувачення, хоча раніше визнав провину в ненавмисному вбивстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні