Чоловік 15 років вів подвійне життя, підробляючи в порнобізнесі

0
3
Чоловік 15 років вів подвійне життя, підробляючи в порнобізнесі
Жінка звинуватила чоловіка в кросдресінгу, проживши з ним 15 років. Незвичайна історія була опублікована на сайті Reddit.

"Сьогодні я дізналася, що мій чоловік одягає накладні груди, жіночу нижню білизну і фотографується з секс-іграшками, щоб поділитися знімками в Інтернеті. Ми одружені дев'ять років і разом п'ятнадцять. Він каже, що займався цим ще до нашої зустрічі", - зазначила оповідачка.

Вона стверджує, що за весь час спільного життя чоловік жодного разу не говорив їй про своє захоплення. При цьому жінка згадала, що багато років тому знайшла в телефоні чоловіка знімок його сідниць у жіночій білизні, а також виявила в спальні кілька перук. Чоловік щоразу знаходив правдоподібне пояснення її знахідок або віджартовувався.

Днями оповідачка виявила в телефоні чоловіка секретну електронну пошту на жіноче ім'я, за допомогою якої з'ясувала, що він купував жіночу білизну, жіночий одяг і фалоімітатори, а також мав обліковий запис для занять вебкам.

В результаті, чоловік зізнався в пристрасті до кросдресінгу і зазначив, що це приносить йому, приблизно, 200 доларів на місяць.

Жінка підкреслила, що її чоловік добре заробляє, а значить, займається перевдяганням на камеру не заради грошей. Також вона додала, що чоловік - хороша людина і турботливий батько.

Оповідачка не хоче з ним розлучатися, однак не розуміє, чому чоловік так довго зберігав свій секрет, і як їй жити далі у зв'язку з такою інформацією.

Думки коментаторів з приводу ситуації розділилися. Одні радять жінці зберегти шлюб, звернувшись до психотерапевта, інші називають чоловіка брехуном і "повією".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні