Реальні українські зарплати в 10 разів перевищують офіційні

3
0
Реальні українські зарплати в 10 разів перевищують офіційні
Згідно з офіційною статистикою доходів громадян, Україна – одна з найбідніших країн Європи. За даними Держстату, офіційна українська щомісячна зарплата менше не тільки польського, а й російського рівня.

Українці, за версією держави, заробляють в середньому менше, ніж громадяни Білорусі і навіть Молдови – $428. У Києві отримують найбільшу в Україні щомісячну середню зарплату – майже 17,2 тис. грн. Однак, цей показник далекий від реальності, розповідає НВ.

У топ-менеджерів України реальна зарплата перевищує середню офіційну в 10-14 разів. У фінансових директорів та директорів з маркетингу – в 7-9 разів, штатних юристів – у 1,5-3 рази, менеджерів з продажу – в 1,2-2 рази, системних адміністраторів – в 1,2-1,5 рази. Найвищий розрив – в IT-індустрії.

Якщо порівнювати реальні зарплати з Польщею, Україна за рівнем зарплат поступається не в чотири, як в офіційних даних, а в 1,5 - 1,7 рази.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не все же, блин, топ-менеджеры и финансовые директоры. на одного такого манагера будет несколько сот обычных роботяг...
Відповісти
забули ще зряплату шлюх народу показати. офіційну і неофіційну
Відповісти
Рахують свої зарплати та топ менеджерів, просто дурдом, а простій людині проийшло бонус на карту від банку 100грн то списали 20% обдираловка а не держава,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні