У Луцьку в районі ЛПЗ жорстоко побили 20-річного хлопця

0
-4
У Луцьку в ніч з 16 на 17 листопада на бульварі Дружби Народів, біля однієї із багатоповерхівок, невідома особа жорстоко побила 20-річного лучанина.

Про це повідомили Волинські Новини.

Хлопця з численними гематомами та закритою черепно-мозковою травмою доставили у Луцьку міську клінічну лікарню, де йому надали необхідну допомогу. Після цього юнак звернувся з відповідною заявою у поліцію.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що дійсно, до правоохоронних органів звернувся 20-річний лучанин, який повідомив, що 16 листопада опівночі за адресою бульвар Дружби Народів невідома особа завдала йому тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі тривають слідчі дії на встановлення особи причетної до вчинення кримінального правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні