--> Понад 10 км гірлянд і 1,5 тис. іграшок: якою буде головна новорічна ялинка України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Понад 10 км гірлянд і 1,5 тис. іграшок: якою буде головна новорічна ялинка України

2
-5
Понад 10 км гірлянд і 1,5 тис. іграшок: якою буде головна новорічна ялинка України
Організатор новорічних святкувань та інших мистецьких заходів у Києві компанія Folk Ukraine розповіли, яким буде Новий рік на Софійській площі.

«Цей Новий рік буде справді особливим! І ми не про наболілу пандемію, а про справжню казку, яку наша команда готує для вас!» - йдеться в повідомленні компанії у фейсбуці.

Тематика цього Нового року на Софійській площі – «Казковий ліс».

Організатори свята повідомили «найочікуванішу новину» про героїню свята – ялинку. «Понад 10 км гірлянд; понад 1500 іграшок, а висота цієї красуні 31 м», - розповіли у Folk Ukraine.

Раніше стало відомо, що попри карантин у Києві не відмовляться від новорічного святкування. Щоправда, без концертів та фудкортів. Головну ялинку країни встановлять на Софійській площі. В її основі буде створено великий пень, а сама ялинка буде штучною.

Нагадаємо, минулого року тематикою свята на Софійській площі була казка про Лускунчика в поєднанні з українськими традиціями. А у святковому містечку курсував чарівний полярний експреc.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще витратили на кисневі точки, гроші які запланували на ялинку!!! Виходить, що Україна багатша за інші країни (більш розвинуті), які відмовилися від святкування Нового року, а кошти спрямували на облаштування шпиталів!!!
Відповісти
Понемногу собираю свою ёлку, будем делать ретро новый год. Сейчас на виолити покупаю стеклянные шары и другие винтажные украшения
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні