Трагічне новорічне застілля: чоловік застрелив цивільну дружину

1
1
Трагічне новорічне застілля: чоловік застрелив цивільну дружину
У Києві під час святкування Нового року стався конфлікт між цивільним подружжям. Чоловік під час суперечки вихопив травмат і вистрелив жінці в голову.

Правоохоронці вилучили зброю – це "Форт 12Р", який стріляє гумовими кулями. У квартирі під час обшуку знайшли 4 використані гільзи. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції, інформує 24 канал.

Відомо, що чоловік був п'яний. Йому виповнився 51 рік. Він вистрелив декілька разів у голову 53-річної цивільної дружини. Після пострілів чоловік сам постукав у двері до сусідів й сказав, що вбив свою дружину, хоча жінка на той момент була ще жива.

Згодом вона, на жаль, померла в лікарні. Сусідка відразу ж подзвонила правоохоронцям, які й викликали швидку допомогу.
Чоловіка затримали. Йому загрожує до 15 років в'язниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як в неадекватних людей знаходиться травматична зброя на яку дозвіл видається більш обмежено ніж на нарізну вогнепальну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні