Хакер з Нідерландів зламав twitter Трампа, вгадавши пароль з 5 спроби

0
-2
Хакер з Нідерландів зламав twitter Трампа, вгадавши пароль з 5 спроби
Спеціаліст з кібербезпеки з Нідерландів, співзасновник некомерційної організації GDI Foundation Віктор Геверс заявив, що отримав доступ до twitter-акаунту президента США Дональда Трампа, вгадавши його пароль.

Повідомляє Українська правда.

Хакер повідомив, що пароль - "maga2020!". Це скорочення від фрази "Make America Great Again" - передвиборного гасла Трампа.

Геверс розповів, що вгадав пароль 16 жовтня, на це у нього пішло п'ять спроб. Він повідомив, що його не заблокували після чотирьох спроб, а обліковий запис Трампа не був захищена двофакторною уутентифікацією (при вході не потрібне, наприклад, смс-підтвердження – ред.).

За його словами, після отримання доступу до сторінки Трампа він відразу ж повідомив про це ЦРУ, ФБР, команду президента та соцмережу.

Наступного дня, 17 жовтня, Геверс зауважив, що в акаунті Трампа включили двухфакторную аутентифікацію. Ще через два дні з ним зв'язалася Секретна служба США, якій Геверс переслав всю наявну інформацію.

Видання TechCrunch опублікувало, як воно запевняє, скріншот Геверса після злому аккаунта президента США.

Нагадаємо: 6 жовтня Твіттер приховав пост Трампа, в якому він стверджував, що сезонний грип небезпечніший, ніж коронавірус.
Теги: Трамп, США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні