Хто хоче посадити Зеленського і путіна за стіл переговорів

0
Хто хоче посадити Зеленського і путіна за стіл переговорів
Колишній президент та кандидата у президенти США Дональд Трам хоче підштовхнути Україну до переговорів із Росією, якщо він повернеться до влади.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на слова політиків, обізнаних з цим питанням, пише ТСН.

Окрім того, за їхніми словами, Трамп розглядає можливість скоротити зобов’язання перед деякими членами НАТО. Союзники Трампа обговорювали дворівневий альянс НАТО, де стаття 5, яка вимагає спільного захисту будь-якого члена, який піддається атаці, застосовуватиметься лише до країн, які досягли цілей щодо витрат на оборону. Жодні політичні рішення ще не прийняті. А інші виступають за нові тарифи для країн, які відстають в оборонньому компоненті.

"Ці ініціативи, якщо їх реалізувати, перевернуть десятиліття політики США, розіб’ють оборонний альянс, який формував європейську безпеку з часів холодної війни, і стурбують союзників в Азії щодо зобов’язань Вашингтона протистояти Китаю", - пишуть журналісти видання.

Один із радників Трампа сказав, що бажання припинити військову допомогу США може допомогти Україні сісти за стіл переговорів, тоді "як загроза збільшення допомоги США може спонукати Росію" до більших дій.

"Кампанія наразі не веде переговорів з російськими чи українськими посередниками, частково тому, що це, ймовірно, суперечить закону США, який забороняє приватним особам вести переговори від імені уряду", - йдеться у повідмоленні інформаційного агентства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні