Шовковський у складі збірної на матч проти Франції

1
-1
45-річний Олександр Шовковський, який є асистентом головного тренера збірної України з футболу,  внесений до заявки на товариський матч проти команди Франції.

Зроблено це у зв‘язку з тим, що у складі команди залишився один здоровий голкіпер.  14 гравців збірної України не допоможуть команді:

- Шестеро травмовані (Олександр Зінченко, Сергій Кривцов, Євген Коноплянка, Сергій Болбат, Віталій Буяльський, Владислав Супряга);


- Тарас Степаненко, Андрій Пятов, Андрій Лунін та Юрій Паньків здали позитивні тести на коронавірус, Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос та Жуніор Мораєс разом з "Шахтарем" пішли на самоізоляцію.


Регламент УЄФА дозволяє включати до списку учасників матчу в тому числі гравців, які не мають професійного контракту із жодним клубом, але при цьому є громадянами тієї країни, яку представляє збірна, пише ТСН.

Шовковський завершив професійну кар’єру гравця у грудні 2016 року.

Тренерський штаб збірної України наголошує, що не розглядає СаШо як обов’язкового учасника поєдинку. Вихід Олександра на поле може стати можливим: якщо ПЛР-тест воротаря команди Георгія Бущана, який разом з іншими гравцями збірної здавав його сьогодні вранці, виявиться позитивним, або Георгій отримає ушкодження під час матчу, яке унеможливить його подальшу участь у грі.

Результати сьогоднішніх контрольних тестів на коронавірус очікуються близько 16:00 години за Києвом.

ОФІЦІЙНА ЗАЯВКА ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ
(за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Едуард Соболь, 3. Ігор Пластун, 4. Ілля Забарний, 5. Сергій Сидорчук, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Олександр Зубков, 12. Олександр Шовковський, 13. Юхим Конопля, 14. Ігор Харатін, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Володимир Шепелєв, 18. Богдан Михайличенко, 19. Роман Безус, 20. Євген Макаренко, 21. Олександр Караваєв, 22. Євген Чеберко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши сограждане искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/novosti/regon-nip-i-pesel-chto-eto-takoe.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні