--> На Волині горе-водій катався по гарячому асфальту (відео) | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині горе-водій катався по гарячому асфальту (відео)

11
-4
На Волині горе-водій катався по гарячому асфальту (відео)
Одна з них – дорога зі статусом регіональної Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, що пролягає територією Волині та Львівщини. Із майже 160 км загальної протяжності, 87.8 км цього автошляху перебуває у віданні Служби автомобільних доріг у Волинській області. Упродовж 2018-2019 років на Волині відновлено понад 27 км цієї важливої для регіону транспортної артерії, цьогоріч ремонтуємо ще близько 15 км.

Пише Волинь юа.

Наразі ремонтом охоплено три ділянки автошляху Р-15, серед них відрізок Верба – Володимир-Волинський. Тут сьогодні приступили до робіт з влаштування верхнього шару дорожнього покриття. Фінішне асфальтування розпочали зі сторони районного центру і рухаємось у сторону Ковеля.

Роботи виконує ТзОВ "Автомагістраль-Південь".

Важко та небезпечно виконувати дорожні роботи, коли поруч безперестанку проїздять автомобілі, та дбаючи про користувачів доріг, не стали на цій ділянці перекривати рух транспорту повністю, а організували його в реверсному режимі (почергово однією зі смуг руху). Про проведення дорожніх робіт та тимчасову схему організації дорожнього руху користувачів дороги інформують встановлені тут відповідні дорожні знаки та інші технічні засоби, а також регулювальник.

На жаль, на наших автошляхах є чимало горе-водіїв, які ігнорують будь-які засоби організації дорожнього руху, нехтуючи правилами дорожнього руху наражають на небезпеку себе та оточуючих, зводять нанівець працю дорожників і завдають збитки.

На поданих фото- та відеоматеріалах – один із численних таких випадків безвідповідальності водіїв, що мав місце сьогодні на ділянці ремонту автошляху Р-15 на під’їзді до м.Володимира-Волинського. Попри заборонні знаки, червоний сигнал світлофора та вимоги регулювальника всі ці автомобілі здійснили виїзд на свіжоукладений і ще не укатаний асфальт.

Такими діями не лише знецінено працю дорожників, а й завдано шкоду державі, кожному платнику податків, кожному користувачу автошляху. Цих слідів на дорожньому покритті вже не ліквідувати.

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до всіх водіїв та інших учасників дорожнього руху - люди в сигнальних жилетах на автошляхах працюють заради вашого безпечного та комфортного проїзду. Поважайте себе та інших, будьте свідомими та відповідальними.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І вкотре - поліцаї пожують сопельки, зроблять кілька фоточок. Ну, якщо сильно розхрабряться - протокольчик писнуть лівою ручечкою. Ще ж тобі не 200$ хабара за права вимагати - це ж бика треба змусити відшкодувати збитки. А їхня тонка та сц#клива мус@рна душонка цого не витримає
Відповісти
Права забрати років на три і штраф
Відповісти
Права у тебе в туалеті кричати ЗАЙНЯТО
Відповісти
Де полиція? Номер не роздиаилисЯ?)
Відповісти
Потрібно забрати кллючі з авто і хай попрацював з деньок тодіб таких вчинків не робив
Відповісти
Вічний міністр Аваков, має контролювати роботу своїх підлеглих.
І це вина більше поліціянтів, аніж тих горе-водіїв.
Бо бабусю, яка продає на базарі молоко і яйця, для того щоб вижити на цю їхню пенсію, вони швидко оштрафують, а горе-водіїв не бачать на дорогах!!!
Відповісти
А номера то Дніпропетровські
Відповісти
Пробити всі колеса гандону!!!
Відповісти
Кошельник Валентин зі своїм синочком
Відповісти
Це Валентин Кошельник, помічник депутата Гузя
Відповісти
Це якось і не викликає подиву. Але знову ж вкотре тупо глолосуватимуть за беззмінну волинську команду а потім стогнатимуть, «што нєт в жизни щастья»
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні