--> Мера одного з міст Волині затримали на хабарі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мера одного з міст Волині затримали на хабарі. ФОТО

4
1
Мера одного з міст Волині затримали на хабарі. ФОТО
Оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області, слідчі слідчого управління обласної поліції під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури викрили злочинну «схему» вимагання коштів за не створення штучних перешкод при погодженні детального плану планування території для будівництва багатоквартирного житлового будинку та надання дозволу для розробки проекту землеустрою, повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Міський голова, депутат міської ради та працівник одного з відділів були викриті правоохоронцями вчора, 24 вересня. Кожен з них був затриманий протягом дня у різних локаціях міста одразу після одержання своєї частини коштів від неправомірної вигоди у 4 тисячі доларів. У ході слідчих дій кошти були вилучені з місця затримань.

Трьох фігурантів справи затримано. Вирішується питання про оголошення підозри фігурантам справи.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І про що це новина?
Відповісти
То що?Хто це?Чому не говорите?Боїтесь?
Відповісти
То хто це? Яке місто?
Відповісти
Посадити нечесть...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні