У Волинській області на блокпосту затримали чоловіка. ВІДЕО

0
У Волинській області на блокпосту затримали чоловіка. ВІДЕО
Вчора, 20 червня, під час несення служби на одному із блокпостів інспектори виявили автомобіль Opel Movano, державний номерний знак якого був розташований у невстановленому місці, а саме під лобовим склом.

Про це повідомили у патрульній поліції Волинської області.

Поліцейські зупинили транспортний засіб та під час перевірки документів з’ясували, що номерний знак йому не належить. Вони прийняли рішення притягнути водія до відповідальності за ч. 1 ст. 121-3 (Керування транспортним засобом із номерним знаком, який не належить йому та не відповідає встановленим зразкам) КУпАП.

Проте під час складання адміністративного матеріалу 63-річний чоловік неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду. Інспектори попередили його про те, що такі дії передбачають кримінальну відповідальність, але порушник наполягав на своєму.

Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для надання правової кваліфікації діям керманича.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні