«Дуже хотів покататися»: на Волині підліток поцупив мопед

0
0
«Дуже хотів покататися»: на Волині підліток поцупив мопед
Учора ввечері, 17-річний житель Іваничівського району поцупив мопед «Альфа» у 23-річного чоловіка з Володимира-Волинського.

Про повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Хлопець пояснив свої дії тим, що «дуже хотів покататися». Правоохоронці розшукали зловмисника протягом години, а транспортний засіб вилучили.

На відпочинок в одне з сіл Володимир-Волинського району потерпілий приїхав на мотоциклі «Альфа» та припаркував його неподалік від місця перебування. Неповнолітній, скориставшись можливістю, тихенько відвів транспортний засіб подалі від компанії, завів мопед та поїхав «кататися». Через деякий час потерпілий помітив відсутність свого мопеда та зателефонував до поліції. Завдяки спільним зусиллям небайдужих громадян та поліцейських зловмисника разом із транспортним засобом спіймали по «гарячих слідах».

Транспортний засіб вилучили та повернуть власнику. Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом ) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні