На об’їзді волинського міста стартували ремонтні роботи дороги: рух частково обмежений

0
-5
На об’їзді волинського міста стартували ремонтні роботи дороги: рух частково обмежений
На об’їзді Володимира-Волинського розпочався ремонт автодороги Р-15.

Про це повідомляють на сторінці у фейсбуці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Мапа цьогорічних ремонтів волинських доріг державного значення поповнилась ще одним об’єктом, де стартували роботи. Це ділянка автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква поблизу села Шистів, що веде в об’їзд міста Володимира-Волинського (км 0+000 – км 3+800).

На так званій шистівській об’їзній поточний середній ремонт розпочався з фрезерування зношеного дорожнього покриття, в замін якого буде влаштовано новий тришаровий дорожній одяг, завтовшки 30 см.

Проєктно-кошторисною документацією на цей об’єкт також передбачено проведення робіт з розширення проїзної частини з існуючих 7-ми до 8,5 метрів та виконання комплексу заходів з організації безпеки дорожнього руху.

Окрім того, буде проведено ремонт мосту через річку Луга, що розташований на цій ділянці автошляху Р-15. Підрядник вже приступив до відновлення деформаційних швів цієї штучної споруди.

Роботи виконує ТзОВ "Автомагістраль-Південь" на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Відновлений об’їзд м.Володимира-Волинського, протяжністю 3,8 км, плануємо ввести в експлуатацію до жовтня нинішнього року.

У період проведення ремонтних робіт проїзд транспорту ділянкою автошляху Р-15 км 0+000 – км 3+800 буде частково обмежений і здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Також звертають увагу водіїв та інших учасників дорожнього руху на те, що на з’єднанні відремонтованої ділянки Р-15 та ділянки, що наразі ремонтується, для зменшення перепаду рівнів проїзної частини влаштовано тимчасовий пандус для безпечного з’їзду транспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні