Наступного року планують капітальний ремонт Майдану Незалежності та Хрещатика, – Кличко

0
1
Наступного року планують капітальний ремонт Майдану Незалежності та Хрещатика, – Кличко
Хрещатик та Майдан Незалежності планують капітально відремонтувати у наступному році, наразі триває проектування об’єктів.

Про це під час брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

"Ми плануємо здійснити капітальний ремонт Майдану Незалежності та головної вулиці столиці – Хрещатика. Ці масштабні роботи заплановані на наступний рік. Сьогодні триває проектування оновлення цих об'єктів", - зазначив він.

За його словами, на Майдані Незалежності попередньо планують замiнити гранітне покриття, встановити нове освітлення. Здійснити реконструкцію ліфтів у підземному переходi на Майданi. А також облаштувати наземнi пішохідні переходи на перетині з вулицею Михайлівською.

"Це – плани. Як я сказав, проект капiтальних ремонтiв Хрещатика та Майдану Незалежності ми схвалимо після завершення його розробки", - додав Кличко.
Теги: київ, ремонт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні