Велика Британія послаблює правила перетину кордону

0
-1
Велика Британія послаблює правила перетину кордону
З 6 липня уряд Великої Британії послабить правила перетину кордону, до прикладу, для відпочивальників, які їдуть до певних країн Європи.

Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

“Уряд заявив, що з 6 липня загальні обмеження на несуттєві поїздки за кордон будуть ослаблені в Великій Британії. Відпочивальникам буде дозволено подорожувати в певні європейські країни без потреби йти в 14-денний карантин після повернення”, - пишуть у виданні.

Список туристичних коридорів з Великою Британією повинен бути опублікований на наступному тижні, і очікується, що в нього увійдуть Іспанія, Франція, Греція, Італія, Нідерланди, Фінляндія, Бельгія, Туреччина, Німеччина і Норвегія, але не Португалія або Швеція.

Також в самій Великій Британії буде введена “система світлофора”, а країни і їх регіони будуть згруповані за показниками зараження коронавірусом, і позначатися червоним, жовтим або зеленим кольорами.

Цей крок вважають “рятівним колом” для туристичної індустрії Європи. Дипломати ЄС також розглядають можливість зняття деяких загальноєвропейських заборон на поїздки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні